fredag 18. november 2011

Siste oppgradering på drillingen

Har hatt stålplata fra pistolgrepet på drillingen hos Telemarkssylv for gravering. Ingrid Allum Kollberg har slipt vekk den gamle gravyra og gravert inn mitt navn med en enkel omramming og noen sirkler for å hente opp mønster fra resten av våpenet. Arbeidet er upåklgelig og jeg er veldig fornøyd med resultatet.

Telemarkssylv er absolutt å anbefale dersom du er ute etter liknende arbeider. For mer informasjon om Telemarkssylv og bildegalleri fra andre arbeider klikk her eller følg linken i menyen til høyre.

Pistolgrep oblat "Geir Andres Sætre"

2 kommentarer:

  1. Heisann Geir. Flott side det her :)
    satt og leste på kammeret og kom over dette " Ble vel en Krieghoff til slutt" Mvh Bård :))

    ;Har ingen erfaring med noen drilling fra før, men har det siste halve året vært på utkikk etter en selv. Har et par kompiser som stort sett har krieghoff drillinger så jeg har prøvd mekanisken der opptil flere ganger og syntes løsningen med oppspenneren der er helt grei. En annen bekjent har en merkel som jeg fikk prøve og jeg må si at den lille knappen som må trykkes inn først før du får oppspenneren frem ikke var av noen betydning for hvor raskt skuddet kan avfyres.

    For min del syntes jeg merkelen var best da jeg slipper å tenke på å svitsje mellom rifle eller hagle (har bare prøvd en eldre modell av krieghoff pluss). Jeg har nå tatt valget og havnet på en Merkel 96K Jagd 20/76 - 6,5x57R. Uansett hva du velger tror jeg oppspenneren fort blir en vane enten det er merkel eller krieghoff

    Lykke til!!

    SvarSlett
    Svar
    1. hehe.... ja det blei en Krieghoff trumph til slutt. kunne ikke motstå den da jeg var innom Jakt & Friluft i Arendal i sommer :)

      Slett